קליקים בלסת הימינית

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

01/05/2013 | 12:30 | מאת: עדן

שלום , באוקטובר האחרון עברתי תאונת דרכים התהפכתי עם האוטו וקיבלתי חבלה בלסת הימינית , לא משהו רציני לא כאב לי כל כך רק הרגשתי קליקים חזקים . חלפו כמה חודשים והקליקים לא עברו, למעשה זה רק החמיר והגעתי למצב שבנשיקה באכילה ואפילו בפיהוק יוצאים לי קליקים מהלסת . כמו כן שמתי לב שהדבר פגע בדיבור שלי , אני בולע מילים (אני חושב שזה מהסיבה הפשוטה שאני מדבר עם פה חצי סגור בשביל למנוע את הקליקים כשאני מדבר ). הלכתי בינואר לרופא פה ולסת בתל השומר (ד"א אני חייל) הוא שיחרר אותי הביתה ללא כל טיפול וקבע לי ביקורת היום , הייתי שם שוב וכמו פעם שעברה הרופאה פשוט נפנפה אותי ואמרה לי לא לאכול אוכל קשה . לא יודע אם החבלה הזאת בלסת באמת לא רצינית אבל זה פוגע לי בכל דבר קטן ומינורי מהצד שבשבילי זה מאוד משמעותי. רציתי לדעת מה לעשות , לקבל עזרה מאחד המומחים פה , לגשת שוב פעם למרפאת פה ולסת ? לחכות לשחרור שלי וללכת לרופא פרטי ? יכול להיות שאני אצטרך לשקם את הדיבור .? אשמח לתשובות.

05/05/2013 | 08:26 | מאת: ד"ר רחל ענר

שלום עדן האם בוצע צילום כלשהו למפרקי הלסת? האם נערך דיון לגבי ההשפעה של התאונה על הקליקים? מה אפשרויות הטיפול? אני מציעה שתפנה למרפאת כירורגיה פה ולסת בשאלות אילו. בהצלחה!

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים