האם פה מוכן לביצוע שתלים בצד שני

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

30/05/2020 | 22:00 | מאת: אתי

שלום דר אקשטיין ותודה רבה מראש. עברתי בדיקה  במרפאה של שתלים וקיבלתי תור לביצוע 2 שתלים בשן 26,27.האם מספיק להביא לרופאה שלי צילום סטטוס פריאפיקלי ונשך עכשווי  שהיא תוכל להגיד בבטחה שפה מוכן לביצוע שתלים?   תור לשתלים בעוד כ10 ימים.טופלתי אצלה באוגמנטיו 10 ימים להפחתת כאבים בשן 17,27.האם פה מוכן לביצוע שתלים ?עדיין יש לי נפיחות וכאב בחניכיים בשני השיניים :שן 17 שעובר  טיפול שורש (מחרתיים טיפול אחרון)ובשן נגדו למטה 47, שרופא לא פתחה כי לא ראתה סיבה.. שיניים אלו מתחת לקטר. טיפול שורש גם בלי להוריד כתר

לא הבנתי עד הסוף..על מנת לתכנן התקנת שתלים נדרש צילום מסוג סיטי דנטאלי, סטטוס ונשכים לא מספקים, בטח לא באזור אחורי של לסת עליונה בקרבת הסינוס.

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים