עקירה כירורגית לפני ניתוח ?

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

05/12/2019 | 06:41 | מאת: אילנית

שלום עשו לי עקירה כירורגית הרופא התקשה להוציא את השן וקדח אחרי זה התברר שהוא גם הוציא חלק מהשלד (עצם) הכל נפוח ויש לי המטומות בתוך הפה וגם בחוץ הכל נפוח ויש לי סימנים כחולים על הלחי אין לי חום ואני נוטלת מוקסיפן ומשכך כאבים צריכה לעבור ניתוח שלא קשור לשן עוד כמה שבועות האם אוכל? או שזה מסוכן? והאם מסןכנת עקירה עם חלק מהעצם? ואיך אוכל לתרום לתהליך החלמה מהיר באיזור? תודה

פשוט תמשיכי עם הטיפול התרופתי שציינת, תעשי קומפרסים קרירים על האזור, תעשי שטיפות פה עם תמיסת מי מלח או מי פה רפואיים ותנוחי. הכל יעבור..לא צריכה להיות בעיה עם העובדה שחלק מהעצם הוסרה ולא צריכה להיות בעיה לעבור ניתוח אחר בעוד מספר שבועות. החלמה טובה.

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים