מהו חומר האילחוש הרצוי

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

22/08/2019 | 22:03 | מאת: דן

שלום בעבר,אחרי שקיבלתי זריקת דיפרוספן, משום מה פיתחתי אחרי כמה שעות,סימפטומים קשים,כמו כאבי ראש לוחצים,טיניטוס,הרגשה כללית רעה,תופעות שנימשכו חודשים רבים, אני עומד לעבור עקירות שיניים,שאלתי, האם באיזה שהוא מחומרי ההרדמה ברפואת שיניים,בזריקות ההרדמה,ישנם חומרים כימיים,שיש בזריקת הדיפרוספן? האם יש מקום לחשוש,? או שאין קשר בין החומרים שבדיפרוספן ומאלחשים בטיפול שינייים? תודה רבה מראש

התרופה שאתה מדבר עליה היא סטרואיד שניתן כחלק מטיפול אנטי דלקתי. חומר האלחוש המקומי הינו חומר שונה לחלוטין. עדיין בכל תרופה קיימים חומרים נוספים, לא בהכרח פעילים, כמו חומרי שימור, שפה יתכן ויש חומרים דומים. צריך להתייעץ עם רוקח קליני בעניין.

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים