שאלה לגבי הצורך בשתל לאחר עקירה

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

15/11/2018 | 09:46 | מאת: נירה

עקרתי את שן מס' 37. בהתייעצות רפואית נאמר לי במרפאת שיניים מכבי כי במידה ולא יבוצע שתל תיגרם תזוזת שיניים והשן הנגדית תיפגע עד כדי עקירה. אנא חוות דעתך.

היי נירה, לא הייתי אומר שום דבר באופן חד משמעי..במידה ולשן אין שן נגדית מולה, יש סיכוי גבוה שהיא תמשיך לבקוע, תייצר בעיה סגרית ותעקר בהמשך,אבל אין פה 100%..יתכן וגם לא..ניתן לעקוב אחר המצב, לעשות ביקורת אחרי מספר חודשים ולראות האם מתרחשת בקיעה של השן, ואז להחליט על שתל (שאני מבין שהיית שמחה להימנע).

15/11/2018 | 14:45 | מאת: נירה

כיצד אוכל לדעת אם מתחילה בקיעת השן הנגדית?

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים