לאחר ניתוח ועיכוב בתהליך השיקום

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

18/05/2018 | 20:32 | מאת: שירי

אני אחרי הארכת כותרת בגלל אילוצים ושינויים נאלצים לעשות את התור לאחר 3 חודשים המקום חודשיים האם זה משנה משהוא בעניין ההחלמה אציין שהחלטנו לעשות כתר זמני חדש בגלל שעבר הרבה זמן רק בהתחלת המדידות . וחוץ מזה מרגישה הרבה פעמים שכמו הרגשה של נגיסה בכתר הנל ועוד כתר זמני פוחדת שזה מצביע על גובה לא מתאים או בעיה אין מצב שיש סוג של שחיקה בכתר הזמני? ויש ליד המקום כתר קבוע יכול להיות שהרגישות ים הגובה פשוט לא מתאימים הכתר הקבוע והמקום של הניתוח שהם אחד ליד השני כי שמעתי שיש מקרים שצריך להחליף גם את הכתר הנ"ל האם זה נכון ובאיזה שלב יודעים והאם ההרבשה הנל יכולה להצביע על בעיה?

אכן לעיתים בשל שינוי גובה החניכיים יש צורך בהחלפת הכתר הסמוך לאזור הניתוח. צריך לבדוק את זה עם הרופא המטפל.

20/05/2018 | 23:36 | מאת: שירה

והאם בשלב המדידות כבר יודעים או רק אחרי שהכתר חוזר מהמעבדה רואים מה קורה עם הכתר לידו?

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים