שיניים לפני עקירה

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

04/01/2018 | 18:58 | מאת: שוש

שלום יש לי 2 שיניים צמודים מיועדים לעקירה שן 15 ניידת שן 14-- הייתה מוגלה בחניכיים אשר עברה תוך שבועיים ללא אנטיביוטיקה רופא אחד הציע לעקור שניהם רופא שני הציע לעקור שן ניידת וחושב שמוגלה ממנו אף אל פי שמופיעה מול שן 14 –בגלל קירבת מקום האם זה יכול להיות שמוגלה מופיעה מול שן הסמוכה אין לי כאבים אפ אל פי מוגלה –שני שיניים אחורי טיפול שורש

בהחלט יכול להיות שמקור הבעיה בשן הסמוכה ושאין צורך לעקור שתי שיניים. לעקור כדאי כמה שפחות..)

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים