גידול שפיר בלוטת הרוק

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

15/01/2014 | 18:06 | מאת: אלי

שלום רב לצערי יש לי סיפור חיים ארוך שהתחיל במחלקה אצלכם לפני 14 שנים נותחתי פעם ראשונה בגיל 19 על ידי דוקטור סגל מה שקרה כנראה פיזרו לי את הגידול השפיר התמים אדנומה בבלוטת הרוק אחרי שנה וחצי חזר שוב הגידול ונותחתי פעם שניה אצלכם לאחר שנה שוב חזר כאן הוחלט על הקרנות לבסוף נותחת על ידי רופא פרטי שהייתי בטיפולו אחרי הניתוח השלישי הוחלט על הקרנות דבר שהסב לי נזק רב עור אדמומי כהה חום ללא שיער זקן בצד שמאל לצערי גם ההקרנות לא עזרו (הגידולי הבאים חזרו על הגבול של בין העור המוקרן לעור התקין)ואחרי שנה וםחצי שוב חזר פעם רביעית נותחתי ואז שוב חזר פעם חמישי נותחתי כיום אחרי 4 שנים של הניתוח החמישי האחרון מיששתי גוש כנראה כבר בצינורית הרוק לצערי הרשלנות כאן הגיעה מכל מחלקה בנושא שלי אם זה בפיזור או אם זה בהקרנות החזקות ומיקום הקרינה שאלתי היא מה אפשר לעשות כיום אם הגידול כנראה על צינורית הרוק האם אני חייב להוציא אותו הדבר לא פוסק לרגע אשמח לכל עצה ופיתרון תודה

אכן נושא מורכב אשר איננו מענינו של פורום זה. ממליץ לך על התייעצות נוספת עם רופא אא"ג מומחה

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה