בעיות עיכול הכוללות עצירות קשה

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

15/08/2018 | 17:03 | מאת: נושנוש

שלום רב בחודשים האחרונים אני סובלת מעצירות קשה עד כדי אי ביקור בשירותים שבוע ויותר. איני סובלת מכאבי בטן כתוצאה מכך ונראה שגם נומרלקס אינו מסייע. האם יתכן שזה קשור לקפאין ?תודה לך

שלום רב, יכולים להיות גורמים רבים לתופעה של עצירות. אני ממליצה לך בתור התחלה לפנות לבירור רפואי ורצוי במקביל לפנות לייעוץ תזונתי. לשאלתך - אינני רואה איך קפאין יכול להיות הגורם לעצירות. להפך, אם כבר הוא עשוי לסייע שכן יש לו תכונות שמגבירות את תנועתיות המעי. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול