ספירת זרע של בעלי מטופלים pgd

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

08/01/2020 | 09:09 | מאת: מירי

אנחנו בטיפולי וריות עקב טיפוליpgd בעלי ביצע מחדש ספירת זרע מצורף בזה האם זה תקין?

08/01/2020 | 09:38 | מאת: מירי

לא מצליחה לצרף קובץ ימי הימנעות 4 Semen volume 6.5 ml Semen colour - clear High - semen visosity Semen ph- 8.3 Liquefaction 15-60 Vitality 35% Complete collection- yes Delivery time -80 min Sperm concentration- 1.4*10^6ml Total motilty -20% 7%-Progressive motility Total sperm number--9.1*10^6 vol Total motile count - 1.8*10^6 vol Total progressive-0.6*10^6 vol Non sperm round cell- 0.2*10^6ml Head abnormalities- 97% Normal cells -3%

בדיקת הזרע לוקה בכל המדגים ומחייבת בירור

ראי תשובתי להלן

התסמונת מתבטאת אצל גברים בכרומוזום X נוסף, נהוג לכנותה גם תסמונת 47, XXY. חשוב לציין כי למרות שמדובר בתסמונת גנטית המאופיינת בשינויים גנטיים בכרומוזומים - אין מדובר בתסמונת אשר עוברת בתורשה. אצל הוריו של ילד אשר נולד עם התסמונת, לא נמצא את השינוי הכרומוזומלי. כמו כן, הסיכוי של המאובחן להוליד בנים עם התסמונת - איננו גבוה מזה של כלל האוכלוסייה

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע