דם בזרע וכניסה להריון

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

23/03/2018 | 10:28 | מאת: רוקי

שלום רב, כבר חודש וחציאני סובל מהתופעה של דם בזרע בכמות נכבדת . אני בן 44 ואחרי כל פעילות מינית יוצא לי זרע עם הרבה דם. אני ואשתי מעוניינים להיכנס להריון. עברתי אולטרסאונד אשכים היה תקין בדיקה בפי הטבעת תקינה . נאמר לי שאפשר לקיים יחסי מין מלאים למרות התופעה. האם הדם בזרע יכול להפריע לכניסה להריון? או האם הדם בזרע חלילה יכול לפגוע בתקינות העובר? אשמח לתשובה.תודה רבה.

במצבים של הימצאות דם בנוזל הזרע הגברי,יש לשלול מצבים רפואיים כגון פצע, דלקת בשופכה או בבלוטת הערמוניתווהמופיליה יכולה להגרם בעקבות ביופסיה של הפרוסטטה במרבית המקרים היא לא מוסברת-מסיבות לא ידועות,במצבים אלו אפשר לטפל באמצעות אנטיביוטיקה-tetracycline ובעיסוי של הפרוסטטה. התופעה לכשעצמה אינה פוגעת בפוריות,או מהווה סיבה לפגמים בעובר

23/03/2018 | 10:50 | מאת: רוקי

תודה רבה , עזרת לי מאוד! שבת שלום.

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע