רגישות אחרי צילום שיניים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

30/03/2016 | 00:00 | מאת: מאיה

שלום, השיניים שלי די רגישות באופן כללי. אתמול עשיתי צילום שיניים, וכבר עשר דקות אחר כך התחילו לי כאבים בשיניים - סוג של כאבי רגישות כמו שיש כשהשן נחשפת לקור. האם זה הגיוני שזה מהצילום? מה אפשר לעשות כדי להפחית את זה, והאם זה אמור לעבור לבד? (אני כבר משתמשת במשחה לשיניים רגישות שלא ממש עובדת). תודה!

למאיה שלום רב, לא סביר כי הרגישות נובעת מהצילום אלא, כנראה מחשיפה לאויר קר בזמן פתיחת הפה לסרוגין, כחלק מהתהליך. באם משחה מפחיתת רגישות לא מסייעת, פני לרופא השיניים שלך על מנת שיבצע טיפול באמצעות חומרים יעודיים לצורך הפחתת רגישות. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים