כאב בשן קדמית הרבה זמן

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

03/03/2016 | 09:07 | מאת: טל

שלום רב.אודה בבקשה לעזרתך. בעקבות נפילה בילדות בלסת העליונה יש לי גשר של כתרים מניב לניב. 2 שיניים קדמיות נעקרו (לפני 12 שנים)בגלל טיפולי שורש לקוים וניתוחי אפיסקטומי שלא צלחו.שן מספר 12 עם טיפול שןרש כואבת לי מזה כשנתיים וחצי ביקרתי אצל 4 רופאי שיניים שבינהם מומחה לחניכיים ומומחה לטיפול שורש שטענו שהם לא מוצאים סיבה לכאבים אין דלקת וכי אין סימן לסדק וכל אחד טען שכנראה הגשר לוחץ בגלל זה שילמתי לא מעט כסף והחלפתי פעמיים את הגשרהקדמי כדי שהכאב יעבור והכאב לא חולף. אציין כי הכאב בשן הוא בעיקר לאחר צחצוח שיניים בלילה כאשר הפה לא בפעולה אני מרגישה כאב חד אבל לא ממש מהשן עצמה אלא ממש בתפר שבין השן לחניכיים. הכאב מעיר אותי משינה. כאשר אני מורחת ג'ל לחניכיים זה מעט עוזר לכאב אך כמובן לא מעלים אותו. אני ממש מודאגת וחסרת אונים אין לי איכות חיים כל הזמן אני סביב השן הזאת שמאוד חשובה להחזקת הגשר הקדמי. השאלה מה עוד עליי לעשות? הייתכן שבמידה ויש סדק בשן זה לוקח הרבה שנים לאתרו? אני ממש מיואשת אודה לעזרתך תודה

לטל שלום רב, אני מציע כי תפני למומחה בשיקום הפה על מנת לקבל דעה נוספת ואבחון למקור הכאב. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים