סוגים שונים של שתלים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

20/02/2016 | 17:56 | מאת: סיגל

כדי לעבור השתלת שיניים ללא הרמת סינוס מצאתי ברשת כמה פתרונות בלייד, סובפריסטל, להב, זיגומה, פטריגואיד. מייעוץ עם רופא שיניים הבנתי כי שיטות אלו חדשניות ומעטים הרופאים אשר יודעים לבצעה בהצלחה. האם תוכלו להאיר עיניי בהבדלים בשיטות ומהי השיטה העדיפה כאשר קיים חוסר עצם וכאשר הרמת סינוס היא בעייתית. מדובר בהשתלה של 2 שיניים אחוריות בלסת עליונה. תודה.

לסיגל שלום רב, בלייד, סאבפריאוסטאלי: אלו שיטות ישנות שהוכחו כנכשלות. להב=בלייד. שתלים זיגומטייים או ואחרים, הינם שתלים המוחדרים לעצם הלסת, בד"כ שתלים ארוכים ובחלק מן השיטות חודרים את סינוס הלסת. הרמת סינוס קונבנציונאלית פותרת בד"כ את חוסר העצם באזורים האחוריים בלסת העליונה. זו מטרתה. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

22/02/2016 | 23:30 | מאת: סיגל

אינה אפשרית... ): מה עושים ?????

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים