כאב חזק

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

05/12/2015 | 07:20 | מאת: שירה

קמתי והעיר אותי מהשינה כאב חזק מאוד בצד אחד של הפנים . אם לא עושה שום תנועה זה סביר אבל אם תזוזה, פיהוק וכו... כאב חזק מאוד ממה זה יכוך להיות? והאם יכול להיות קשר לזה שיש לי בצד הזה כתר ששחקתי ויכול להיות אפילו שבר קטן. כי על פניו לא מרגישה כאב ספציפי לשן אבל כאב גדול בתזוזה פתאומי שלא היה עד אתמול.

לשירה שלום רב, לא ניתן לתת אבחנות והצעות טיפול ללא בדיקה סדורה. פני לרופא שיניים. בברכה, ד"ר אביטל מתן

05/12/2015 | 21:12 | מאת: שירה

אבל לדעתך זה קשור בשחיקה? והאם יש כדור חזק לעזור כי אדויל ואופטלגין שלקחתי לא ממש עוזרים.

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים