כתרים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

31/10/2015 | 21:14 | מאת: ענת

עשו לי מדידות ראשונות ל2 כתרים מה קורה עכשיו ומה עושים ובודקים בתור הבא אחרי שיחזרו מהמעבדה וכתר אחד זה מדידות חוזרות כי בהתחלה חשבו שאוכל בלי ניתוח ואחכ ראו שאי אפשר בלי הניתוח הארכת כותרת זה אומר משהוא?

לענת שלום רב, לאחר מידות, בודקים את תקינות היצירה שחזרה מהמעבדה, מבצעים רישום סגר ושולחים לציפוי חרסינה. בישיבה עוקבת נמדדת העבודה לתקינות אסתטית, צורה וגובה ובאם נמצאית תקינה נשלחת למעבדה לציפוי "גלייז"-גלזורה חיצונית מבריקה וחלקה. בתור העוקב נמסרת העבודה למתרפא. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים