ציפוי

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

31/10/2015 | 20:49 | מאת: דנה

רציתי לשאול האם ציפוי חרסינה/למינייט וכו'.. מספיק חזק להשלמת שבר בינוני בשן קדמית תחתונה ששענניים אלא נעשה בהם עומס וגם הנני שוחקת שיניים בקרוב יסדרו לי סד ברור אבל האם הציפוי מספיק חזק כי מעדיפה לא כתר אם אפשר שלא וציפויי מחומר הסתימה כנראה במצב כזה לא מספיק אז איך הציפויים האלה עמידותם וחוזקתם?

לדנה שלום רב, פרט למקרי שחיקה קיצוניים, למינייט המבוצע נכון ובמגע נכון, כולל בתנועות, הינו בעל שרידות גבוהה יחסית. בכל מקרה רצוי ומומלץ סד לילה. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים