מזון בין כתרים על שתלים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

31/10/2015 | 19:12 | מאת: יעל

עקב חוסר בעצם כל הזמן נכנס לי מזון בין שני כתרים על שתלים, פעמיים החליפו לי כתרים, האם אין פתרון לבעיה מסוג זה? קראתי מאמר של רופא מארהב שאומר שניתן לסגור רווח בין כתרים עם בונדניג, אך כל רופא שאני שואלת אומר שאי אפשר.

ליעל שלום רב, במקרים נדירים ובמיוחד במצבי חסר עצם תומתכת קיצוניים, לא ניתן "לאטום" לחלוטין את המרווח הבין שיני. מילוי בעזרת חומרים מרוכבים ("בונדינג") אינו מומלץ ואינו בעל שרידות גבוהה. בברכה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים