שחיקת שיניים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

17/10/2015 | 19:00 | מאת: שירה

יכול להיות החמרה של שחיקת שיניים המתבטאת גם בכאב בשיניים מסוימות ולא מורגש ככאב של עששת אלא כאב כמו של חומר השן חלש או שבירה וגם נשיכות יותר גדולות בלשון וגם כאבי שיניים גם בלעיסה וגם משאני קמה בבוקר האם התסמינים הנל מאפיינים החמרה של השחיקה וגם מאז שהחמיר המשחות פחות עוזרות זה הגיוני? והפתרון הוא רק סד קצת חוששת מקושי להתרגל אליו ואם זה הפתרון זה לתמיד או שיכול להיות אחרי זמן מה רואים שהשחיקה תקטן ואצטרך גם בתדירות אחרת ובסוף בכלל לא ?

לשירה שלום רב, במקרים של שחיקת שיניים יש לבצע סד לילה. לצערינו, פרט למקרים נדירים, שימוש בסד הלילה אמור להיות לאורך החיים כאשר במחקרים נמצא כי הפסקת השימוש מביאה לחזרת השחיקה (בכ-85% מהמקרים). בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים