השחזה לכתר

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

11/09/2015 | 13:28 | מאת: רעות

רציתי לדעת האם אחרי מבנה וכתר זמני נגמרות ההשחזות או נעשות עוד מדידות גם בהשחזות לכתר הקבוע הקבוע שאז יודעים אם הכל תקין עם הכתר ? או שאולי יכול להיות הפתעות ופתאום יראו צורך בהארכת כותרת?

לרעות שלום רב, ברוב המקרים ניתן לדעת ומראש באם תידרש הארכת כותרת לפני ביצוע כתר סופי. בברכה, ד"ר אביטל מתן

13/09/2015 | 13:27 | מאת: רעות

אבל לא יכול להיות מקרה בגלל שלא צילמו וגם אם עושים תיקונים קטנטנים שאחרי המדידה הראשונית וחזרת הכתר מהמעבדה ועשיית צילום שיתברר שכן צריך? כי לא במבנה ולא בכתר הזמני עשו צילום.

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים