החלמה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

27/08/2015 | 16:31 | מאת: גאיה

אני אחרי ניתוח הארכת כותרת לאחר 9 ימים יש לי עדיין תפרים נמסים היום פעם ראשונה מהניתוח ניסיתי ללעוס על הצד של הניתוח וזה כאב וחזרתי לצד הנגדי האם זה הגיוני שזה יכאב שאוכלים אחרי 9 ימים ועדיין לא צחצחתי את האיזור עם זה כאב באכילה האם כדאי לצחצח או שזה יכאב גם שם ועדיף לחכות עוד והאם זה הגיוני שהמקום עוד כל כך רגיש ואי אפשר לעשות עדיין פעולות פשוטות שנעשו לפני הניתוח וזה כרגע בגלל שהוחלט שכרגע אני אהיה בלי הכתר הזמני עד הריפוד עוד שבוע יש השפעה לכאב?

לגאיה שלום רב, רגישות וכאב לאחר ביצוע הארכת כותרת הינם תופעה צפוייה האמורה להשתפר במשך כ-10 ימים. אסור להמשיך ולהיות ללא כתר זמני. הוא אמור לתמוך בחניכיים ולמנוע צורך בטיפול חניכיים חוזר. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

30/08/2015 | 23:26 | מאת: גאיה

מצב של להיות בלי כתר זמני עוד שבוע יכולה לעשות כזאת בעיה? במעט כזה זמן יכול לגרום שוב ניתוח זה סך הכל מהניתוח שלאהצליחו לשים והעדיפו כבר לא אלא שאני אגיע לרופאה המשקמת ורז תחליט אולי אפילו להחליף את הכתר אז עוד שבוע כזאת בעיה יכולה להיות כי כמו שאמרתי עד עכשיו גם נמנעתי מלאכול מאיזור הניתוח וגם הרגישות פחות מבהתחלה אבל זה עדיין מספיק האם הגיוני ובגלל זה עדיין פוחדת לצחצח באיזור הזה כדאי שוב לנסות או לחכות עוד קצת.

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים