כאב בשן טוחנת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

27/08/2015 | 12:34 | מאת: שי

שלום רב אני לאחר טיפול בשן טוחנת שהייתה עם סתימת אמלגם גדולה וחור מתחת אך עדיין לא טיפול שורש. בוצע ניקוי והשן נסגרה בסתימה לבנה, מאז השן נהייתה מאוד רגישה ויש רגישות לקור וגם בזמן לעיסה חזקה יש כאב בשן, הרופא אמר שזה קורא ששן פתאום נהיית רגישה לאחר החלפת סתימה, השאלה היא מתי הרגישות חולפת? היא אומנם קצת פחתה אך עדיין אני כבר 3 שבועות מאז ועדיין כואב... מה דעתך בעניין? בברכה שי

לשי שלום רב, רגישות ובעיקר לקור הינה תופעה סבירה לאחר ביצוע סתימה עמוקה. באם הרגישות אינה חולפת לאחר כשבועיים מיום הביצוע, עליך לשוב לבדיקה. בברכה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים