ניתוח

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

14/08/2015 | 22:32 | מאת: שגית

אני אמורה לעבור ניתוח חניכיים. _ הארכת כותרת רציתי לשאול האם יש שוני במהירות ההחלמה ובמורכבות בין לסת עליונה לתחתונה? וגם אם זה משנה אם זה שן קדמית יותר או אחורית יותר כי אצלי זו שן עליונה הכי אחורית שיש (לא בינה).

לשגית שלום רב, אין הבדל משמעותי בתהליך ההחלמה בין הלסת העליונה לתחתונה. כנ"ל לגבי מיקום הניתוח (קדמת או אחורי הלסת). בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

16/08/2015 | 23:03 | מאת: שגית

והאם אומרמשהוא על חומרת ומסובכות הניתוח על זה שתדירות הנפילות של הכתר הזמני החמירו בגלל דחיות יכול להיות שהמצב יהיה יותר מסובך והאם אחרי הניתוח כבר לא ייפול הכתר הזמני?

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים