שתל רופף לאחר הניתוח

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

01/06/2015 | 01:11 | מאת: עומר

שלום, אני בן 18 ולפני שבועיים עשיתי ניתוח לשתל בלסת התחתונה השתלת עצם בשם קדמית, היום השתל התחיל לזוז קדימה ואחורה ממש טיפה, לא זכור לי שקיבלתי מכה באזור או שהתעסקתי איתו הרבה בפה אני רק זוכר שאחרי הניתוח ראיתי גרגירים שיצאו מהפצע עצמו יכול להיות שזה החומר של השתלת העצם? ומה עושים עכשיו צריך להוציא אותו או שיש דרך לחזק אותו? תודה.

לעומר שלום רב, תזוזת שתל לאחר השתלה מחייבת בדיקת הרופא המשתיל, מיידית. יציאת גרגרים מאיזור השתלת העצם אינה מעידה בהכרח על כשל, תלוי בכמות. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

05/06/2015 | 19:56 | מאת: עמר

תודה רבה

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים