השלמת שן לילדה בת 10

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

28/05/2015 | 09:45 | מאת: רויטל

שלום רב, מאוד במצוקה - ילדה בת 10 לאחר 3 השלמות של שן קדמית קבועה שנפלו בזו אחר זו. זה מתחיל להיות טראומה נפשית ובמרפאה טוענים שאין מה לעשות- ההשלמה היא מאוד חלשה ואסור לנגוס. לאן אני יכולה לפנות כדיי שתהיה לה השלמה חזקה שתוכל להתנהל בביטחון ?

לרויטל שלום רב, לצערינו, קורה והשלמות קדמיות נרחבות ניתקות ממקומן, עקב הפעלת כח נגיסה ובמיוחד בילדים. אני מציע כי תפני למומחה בשיקום הפה העושה שימוש בחומרי קישור איכותיים. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

01/06/2015 | 10:33 | מאת: רויטל

תודה רבה. אכן מחפשת מומחה בתחום. 1. האם הוא צריך להיות מומחה לשיקום בילדים ? אשמח לקבל המלצה 2. לצערי טופלה במסגרת ביטוח תלמידים. מה המשמעות אם אני מטפלת באופן פרטי ?

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים