שחיקת שיניים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

25/05/2015 | 22:28 | מאת: טופז

מה להמלצתך אם יש שברים / שחיקה לא גדולה כדאי לנסות לתקן לפני התקנת הסד שיהיו השיניים פחות או יותר באותו גובה + סתימת רווחים שיהיה יותר קל ולא יהיה כאבים ורגישות גבוהה גם מדחיסת מזון ויהיה לי יותר קל , והאם לפי דעתך פרצודורה זו מסובכת ומי עושה אותה בדרך כלל הרופא המשקם או רופא אחר? והאם יש סיכוי לעשות את זה ואזכיר שוב שהשברים בגודל קטן .

לטופז שלום רב, השלמות שיניים הינן החלטה קלינית התלויה במיקום השבר ובהיקפו. נא פני למומחה בשיקום הפה על מנת לקבל חוות דעת סדורה. בברכה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים