צילום

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

07/05/2015 | 20:13 | מאת: שירה

שולחים אותי לצילום סטטוס מקביליות , רציתי לשאול מה ההבדל בינו לבין צילום נשך במרפאה במדויקות ובמה שרואים בצילום , מבחינת דלקות, חניכיים ועששת?

לשירה שלום רב, צילומי נשך, שני צילומים בלבד וללא צילום השיניים הקדמיות מדגימים את כותרות השיניים ומיועדים לצורך אבחון מוקדי עששת. צילום סטטוס מקביליות כולל 14-16 צילומים של כל השיניים בפה ונותנים תמונה מלאה של מצב השיניים והעצם התומכת. בהצלחה, דר אביטל מתן

09/05/2015 | 11:16 | מאת: שירה

והאם יכול להיות מצב שסובלים ובצילום ובבדיקה של צילום נשך לא יראו כלום ובצילום במכון של סטטוס מקביליות כן יראו ?

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים