הארכת כותרת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

15/12/2014 | 18:38 | מאת: שרית

אני צריכה לעבור הארכת כותרת בשן אחת למעלה בצד שמאל , ומשהו קרה בעוד שן ויכול להיות שאצטרך לעבור עוד שן שנמצאת באותו אבל למעלה ולא למטה , שאלתי היא וברור שאשאל את הרופאים פשוט עד התור , האם אפשר לעשות 2 ניתוחים של הארכת כותרת גם של השן למטה וגם של השן למעלה ביחד אם נצטרך במיוחד שזה באותו צד של הפה? והאם יכול להיות הארכת כותרת אחרי סתימה , ולא דווקא רק אחרי שן עם כתר , שצריך לעשות חדש , אלא סתימה שמשם צריך היה לעשות כתר בגלל עששת?

לשרית שלום רב, אין כל מניעה לבצע שני ניתוחי הארכת כותרת בו זמנית. השיקול הוא נוחותך והסכמתך. לשאלתך השניה: הארכת כותרת תבוצע תמיד לאחר סילוק עששת והתקנת כתר זמני. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

27/12/2014 | 10:27 | מאת: שרית

האם אבל הכאבים שיש 2 ניתוחים חזקים בהרבה יותר ,והאם בגלל שאילו שיניים טוחנות ב-2 השיניים מסבך / מקשה יותר בהרבה מאשר בשיניים אחרות בגלל שיש יותר תעלות?

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים