מבולבלת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

24/11/2014 | 18:24 | מאת: רעיה

יש לי איזה שן שמציקה ולא יודעת האם זה רגישות או חור בשן? האם אתה יכול להסביר לי מהם התסמינים לרגישות בשן ומהן לחור בשן והאם רגישות בדרך כלל אמורה לעבור אחרי זמן מה אם משתמשים במשחה לשיניים רגישות כגון סנסודיין ?

26/11/2014 | 17:41 | מאת: רעיה

האם אומר משהו התופעה שיום אחד המקום מאוד מציק ויום אחד יכול ממש הצקות קטנות מה זה אומר?

לרעיה שלום רב, רגישות בשן יכולה לנבוע ממוקד עששת ("חור"), סתימה לקוייה או חשיפת שורש. באם לא אותר נגע עששתי, המחייב סתימה, יש לשקול שימוש בחומרים או במשחות נוגדי רגישות. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים