עקירה+שתל באותו יום

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

05/11/2014 | 15:05 | מאת: אגם

שלום רב, אני אמורה לעבור עקירה של שן מספר 12 ושתל באותו יום. השן המדוברת היא שן מספר 12, שן חותכת קדמית. השן היתה פגועה מטיפול שורש ולמעשה נשברה לי עד השורש.... האמת אני ממש מודאגת כי מעולם לא עברתי עקירה ועוד נוסף לי שתל באותו יום. האם אני צריכה בטיפול אנטיביוטי? האם זהו טיפול כירוגי שנחשב קשה? כמה זמן ההחלמה? אני ממש מודאגת ובאמת שאפילו מאוד חרדה

לאגם שלום רב, עם ביצוע עקירה והשתלה מיידית, מומלץ טיפול אנטיביוטי. ביד מיומנת ובתנאים הנכונים, זו פרוצדורה לא מסובכת במיוחד. זמן ההחלמה הוא כ- 3 חודשים, עד מידות לשיקום קבוע. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים