ש ת ל י ם

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

23/10/2020 | 11:29 | מאת: ר ו נ ה

כמה זמן יש להמתין מרגע שהושתלה עצם BIOSS ועד להכנסת השתלים ? איזה צילום מומלץ לעשות לפני כן כדי לראות שאכן התקבלה עצם הראויה לביצוע שתלים ? ומה עושים אם לא ? האם מקובל ונכון להשתיל שוב עצם, אולי מסוג אחר? על איזה עצם תמליץ ?

לרונה שלום, זמן ההמתנה לאחר ביצוע השתלת עצם תלוי בגורמים שונים ובינהם היקף ההשתלה, סוג שתל העצם, קצב ואיכות הריפוי ועוד. בד״כ יש להמתין כ 3-8 חודשים עד ביצוע השתלים. הצילום המומלץ לבחינת כמות העצם הינו סיטי. כשמתברר שאין מספיק או מימדי העצם שהושתלה אינה מספקת, לעיתים יש צורך בהשתלה נוספת, איננו ממליצים על חברות מסחריות בפורום. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים