כאבים ואדמומיות סביב שתל

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

06/06/2020 | 21:01 | מאת: שירה

באופן עקרוני אם יש כאבים ודלקת סביב שתל ראיתי קצת אדמומומיות וקצת לא תמיד יורד דם וגם יש לי קושי בפתיחת הפה רגיל בצד של השתל וממה שראו בינתיים השתל יציב אבל בקרוב עוד תור כי מרגישה החמרה. האם עדיין אפשר להציל אותו ויש טיפול או רק הוצאתו ואם יש טיפול צריך מניחה להוציא קודם את הכתר והמבנה שעל השתל ואם כן אחרי הטיפול והוצאתם האם יחזרו או יצטרכו לעשות מבנה וכתר חדשים כל זאת במבנה שיוכלו לעשות טיפול ללא הוצאת השתל ,תודה.

לשירה שלום רב, הפורום אינו תחליף לבדיקה ואבחון ספציפי במקרים קליניים ובמיוחד במקרי דלקת המחייבים התערבות דחופה. פני לרופא המטפל. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים