ניהיה לי חור בחניכים זה מציק אשמח לעזרה תודה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

19/03/2020 | 02:39 | מאת: עידן

שלום בן 29 יש לי דלקת חניכיים כבר שלוש שנים ולא טפלתי בזה יש לי גם אבנית קשה בשיניים עשיתי ניקוי אבן זה החזיק חצי שנה וחזר שוב יש לי עכשיו בחניכים ניהיה כמו חור כזה מזה יכול להיות עליתי תמונה אשמח לדעת מזה זה מציק עד שילך.לרופא שינים תודה

לעידן שלום רב, לא צורפה תמונה אך כנראה שמדובר באיזור בו הייתה אבנית ונוקה, לפעמים זה מרגיש ונראה כמו חור. אני מציע שתפנה לרופא שיניים על מנת שיבצע אבחנה. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים