שאלה בקדר להחלפת כתר בפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

20/10/2019 | 11:30 | מאת: שרית

הולכים להחליף בקרוב כתר קבוע על בסיס מתכת לכתר זירקוניה שרואים ומפריע כבר את החלודה. מהי הפרצדורה בהחלפת הכתר והאם שמוציאים את הכתר יש סיכוי שנצטרך שוב טיפול שורש או אפילו הארכת כותרת במסגרת הורדת הכתר שלא היה צפוי ולא ראו לא בצילום ולא צפו מראש?

לשרית שלום רב, הפרוצדורה כוללת הורדת הכתר הישן, ביצוע כתר זמני, אם נדרש אז מבוצע טיפול בשן (כמו חידוש טיפול שורש או הארכת כותרת-החלטה קלינית של הרופא המבצע), מידות והתקנת כתר קבוע. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים