כתר זירקוניה שן קידמית

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

10/09/2019 | 00:03 | מאת: בוריס

שלום רב רציתי לדעת מה היא הבחירה הטובה יותר לשן קידמית מבחינה כתר זירקוניה מונוליטית או כתר זירקוניה בבסיס ומעל חרסינה בברכה

לבוריס שלום רב, ה״משחק״ בפרטים בכתר זירקוניה רב יותר, יחד עם זאת, לכתר מוניליטי (איכותי) יש תכונות ״טבעיות״, תלוי בגוון שאר השיניים בקשת כפי בהמשך. הבחירה בין סוגי הכתרים תלוייה בגוון ועוצמת הגוון (נתון המעיד על חוזק הפיגמנט), שקיפות נדרשת והעובי הצפוי של החרסינה. לכן, בהתאם לנתונים האסתטיים של שאר השיניים בקשת, רופא שיניים בעל נסיון באסתטיקה יקבע את סוג הכתר. בברכה, ד״ר אביטל מתן

08/10/2019 | 14:34 | מאת: בוריס

מתשובתך אני מסיק שהבחירה הטובה ביותר היא כתר זירקוניה בבסיס וציפוי חרסינה מעל?

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים