קיבוע עליון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

09/09/2019 | 18:48 | מאת: תמיר

שלום אני בטיול במזרח וחלק מהדבק של הקיבוע ירד ויש חתיכת ברזל רופפת. שאר הקיבוע במצב טוב עדיין עם דבק. ניתן לחתוך את החתיכה או לחכות שהיא תשבר כתוצאה מאכילה ?

לתמיר שלום רב, שבר קיבוע יכול לגרום לתזוזת שיניים. יחד עם זאת, באם לא ניתן לתקנו, במידה והחוט שניתן גורם לאי נוחות או פציעה, יש להצמידו לשיניים או למרווח בינהם, בזהירות, על מנת שלו יפריע. באם לא ניתן או לא קיים מרווח, יש לחתוך את החלק שניתק, כדאי שיעשה זאת בעל מקצוע. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים