כתר קבוע וצבעו שהתשנה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

11/07/2019 | 10:12 | מאת: אילן

היי , עשיתי כתר קבוע הייתי איתו שבוע ימים עם דבק זמני הצבע הכל היה מצוין ואחרי שהגעתי ביום להדבקה קבועה ביקשתי קצת לישר אותו כי היה עגול קצת שייפו קצת הכל התאים אהבתי והדביקו לי אחרי ההדבקה הכתר נהיה שקוף הרבה יותר ואיבד מהצבע שלו! עכשו יש הבדל בין השיניים בצבעים ואיני יודע מה לעשות הם אמרו לי שזה ישתנה אבל עברו כבר גמה ימים ועדיין רואים הבדל

לאילן שלום רב, אם מדובר בכתר חרסינה איכותי, מאוחה לבסיס האוטם את הצבע המקורי של גדם השן, אין סיבה לשינוי הצבע. יתכן ומדובר בהכתמה חיצונית. פנה לרופא שביצע על מנת לקבל פתרון. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים