השתלת שם טוחנת ושיקום

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

01/07/2019 | 14:20 | מאת: רונן

לאחרונה עברתי השתלת שן טוחנת בלסט תחתונה ועברתי שיקום של שתל זירקוניה באותו מקום .רק מה לפי מה שאני רואה אותה שן לא ניראת ברוחב שלה ובצורה שלה כמו השניים שלידה .השן המשוקמת היא בן שני שיניים בריאות ובנוסף באזור ההשתלה שגם בוצע בו השתלת עצם לא הכי אחיד, כלומר החניכיים באותו אזור דקים יותר לא רחב כמו החלק הבריא האים זה תקין לדעתך האים זה אמור להיות ככה?

לרונן שלום רב, במקרים מסויימים, איזור ההשתלה ובמיוחד מתאר החניכיים ליד השתל והשיקום המותקן עליו אינם נראים כפי החניכיים ליד השיניים הטבעיות. במידה והחניכיים בריאות, ללא אודם או נפיחות, זה לא מעיד בהכרח על בעיה. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים