כתר זירקוניה "צבעים"

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

21/06/2019 | 17:38 | מאת: יוסף

האים גם לכתר זירקוניה ניתן לעשות מגוון צבעים לפי שאר השניים? אים כן איך איפשר הרי זה סוג של מתכת?

ליוסף שלום רב, כתר "זירקוניה" שונה מכתר קונבנציונאלי בצבע הכיפה עליה מאוחה החרסינה כאשר, כתר קונבנציונאלי הינו על בסיס כיפת מתכת "אפורה" וכתר זירקוניה-"לבנה". ניתן לייצר כיפה בצבעים שונים ובדרגות שקיפות שונות. בברכה, ד"ר אביטל מתן

23/06/2019 | 19:41 | מאת: יוסף

הכתר אמור להיות בשן תוכנת ..אבל ממה שהבנתי כתר זירקוניה הוא לא "מקשה" אחת שלם? ולפי מה שהבנתי מימך כתר זירקוניה הוא כתר שמורכב משני חלקים ,החלק העליון של כיפת חרסינה רגילה ומתכת כיפה של זירקוניה כאשר שניהם מודבקים אחד לשני?

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים