שתלים שונים למחוסרי עצם

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

29/12/2018 | 07:43 | מאת: אביבית

ידוע לי כי קיימות מספר שיטות:: שתל דיווה IRAISE פירמידיון שתלים החובקים התוכל בבקה להסביר את ההבדל ביניהם? היתרונות והחסרונות ?

לאביבית שלום רב, השתלים שציינת, הינם שתלים יחודיים, להבדיל מהשתלים הבורגיים הסטנדרטיים, חלקם, לפי דברי היצרנים באים לפתור בעיית חוסר עצם ובמיוחד לעומק כמו פירמדיון (ולכן הינם קצרים יחסית) וחלקם, כמו IRAIZE ודיוה, באים לפתור את הצורך ב"הרמת סינוס" בלסת העליונה. בברכה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים