שאלה בקשר לכתר זירקוניה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

01/12/2018 | 12:40 | מאת: שירה

הולכים לעשות לי כתר זירקוניה מלא רציתי לשאול אם תהליכי העבודה דומים לכתר רגיל מאוכה למתכת גם פה שמים את הכתר הפה אחרי שהצבע ויושב טוב אחרי כל המדידות האם בשלב הזה גם פה משתנשים בדבק סמני לתקופה קצרה ורק שאני בטוחה מחליפים לדבק קבוע?

שלום רב, התקנת כתר זירקוניה זהה מבחינת שלבי העבודה להתקנת כתר חרסינה מאוחה למתכת. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

02/12/2018 | 18:04 | מאת: שירה

בשניהם שמים כמו דבק זמני ואחכ קבוע גם אם זה כתר זירקוניה מאוחה למתכת או כתר זירקוניה מלא.

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים