חורים בשיניים ולסת לא נפתחת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

18/11/2018 | 03:52 | מאת: רעות

זלום, לפני שבועיים עברתי ניתוח לעיגון דיסקים במפרקי הלסת. נוסף על זה יש לי חורים בשיניים.. כרגע לאיר הניתוח הלסת שלי עדיין לא נפתחת ויקח עוד הרבה זמן עד שתפתח בפתיחה נורמלית. בינתתים התחלתי בימים האחרונים לסבול מכאבי שיניים. מה ניתן לעשות כדי לטפל בשיניים? אני חסרת אונים.. תודה!

לרעות שלום רב, אני מציע כי תפני לרופא שיניים העושה שימוש בטורבינה (מקדחה) לילדים, היא קטנה בגודל ויתכן שיוכל לסייע לך. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים