דימום בניקוי סביב כתר זמני

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

06/10/2018 | 20:39 | מאת: שירה

יש לי כתר זמני שאני איתו הרבה זמן בגלח עיכובים למיניהם. השאלה היא כזאת אני עושה בעדינות עם החוט שלא ישלוף אבל היום שניקיתי ירד טיפה דםמוהפסיק מהר האם סו תופעה מוכרת / שיכולה לקרות סביב כתר זמני בעקבות שאני איתו הרבה זמני . ודבר נוסף עשיתי ניקוי אצל שיננית אם היה משהוא חריג של דלקת חזקה היתה אמורה לראות לא? בכל מקרה שמתחילה בתור את המדידות יגיד לאופאה שתסתכל לפני שמתחילים אבל בעיקרון בכתר סמני יותר סיכוי לידו לבעיות ודלקות ומגובר בשן טוחנת עליונה.

שלום רב, פורום זה עוסק בנושא שיקום הפה ושתלים. שאלות בנוגע למהלך טיפול, דלקת סביב טיפול שבוצע וההמלצות יש להפנות לרופא המטפל שיבדוק, יאבחן וייתן מענה. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים