שאלה בקשר קיים ומדידות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

25/09/2018 | 00:43 | מאת: אורית

הולכת לעשות מדידות לכתר שנעשה קודם הארכת כותרת שאלתי היא כזאת: יש גם כתר קבוע לידו נאמר לפני הניתוח שיש סיכוי שאולי אצטרך להחליף את הכתר שלידו בגלח הניתוח בינתיים חזרתי לריפוד הכתר הזמני וזה הצליח בלי שינוי בכתר . האם אחרי המדידות וקבלת החרסינה מהמעבדה (עושה כתר זירקונה) מכיון שכתר חרסינה יותר גדול מכתר זמני ומדובר גם בשן טוחנת עליונה אם זה משנה גם זאת של המדידה וגם זאת שקיימת כרגע האם אולי יכול להיות מקרה שעדיין פתאום יראו שקצר מדי ולא מתאים הגודל 2 הכתרים בגודלם אחת ליד השניה בגלל הנחץיתוח אחת קצרה או אין מקום ואם יהיה המצב האם המדידה תצטרך להיעשות מחדש ? אשמח על תשובה , תודה.

שלום רב, פורום זה עוסק בנושא שיקום הפה ושתלים. שאלות בנוגע למהלך טיפול, הסיכון בטיפולים נוספים נדרשים וההמלצות יש להפנות לרופא המטפל. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים