כאבים בשן.....

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

16/09/2018 | 00:11 | מאת: הדר

לפני שנה רופאת שיניים אמרה לי שאני צריכה סתימה... אני מפחדת מטיפולי שיניים ולא עשיתי אותה... בשבועיים האחרונמם התחילה לכאוב לי השן כשאני נושכת משהו זה כאב כואב מאוד ובכללי זה כאב שהוא נסבל.. יכול להיות שהסתימה הפכה לטיפול שורש תוך שנה? זה נשמע כך? הכאב נסבל.. טיפול שורש אין מצב שאני עושה.. רק סתימה וגם זה בקושי

להדר שלום רב, אי ביצוע טיפול בזמן, יתכן ויביא לצורך בטיפול נרחב. לשאלתך, טיפול שיכול היה להסתיים בשחזור ("סתימה"), בחלוף שנה וללא טיפול יתכן ויגיע לצורך בטיפול שורש ושיקום השן באמצעות כתר. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים