שלב המדידות לכתר ושתל

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

25/08/2018 | 11:29 | מאת: יערה

רציתי לשאול איך הולכות המדידות לשתל ולכתר רגיל יש לי את שניהם ואם זה שתל מוברג זה שונה צורת המדידה וגם מהו שלב החוטים במדידות ולמה צריך והאם יכול להיות הרבה זמן כאבים לאחר מכן כי מניחה שאם היו כאבים לאחר כתר הזמני יהיו גם במדידות? ויש לי גם רפלקס הקאה מוגבר אפילו צילום קשה הרבה פעמים יכול להיות שבעקבות זאת הדיוק לא בטוח יהיה טוב ויש סיכוי שנצטרך כמה פעמים עד שנצליח ?

ליערה שלום רב, מידות לכתר נעשות בעזרת אמצעים לדדחיקת חניכיים כמו חוט המוכנס לחניכיים או חומרים ייעודיים. מידות לכתר על שתל נעשות בעזרת אביזר מיוחד הקרוי “טרנספרר״ המעתיק את מיקום השתל. אין הבדל במידות לסוג השיקום: כתר מוברג או מודבק. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים