עקירה לא מוצלחת בשן עם 2 שורשים.

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

23/08/2018 | 20:26 | מאת: נמרוד

שן טחחנת ראשונה. היתה עליה סתימה שנפגעה והרגשתי כאבים בעצב גם ממים. עקירה בוצעה לא על ידי כירורג. השורש השני נשאר בפה והיה -שה להוציא אותו ולכן נוצרה פציעה במקום. ללא תפירה נוצר ביר עד העצם. לא ניתן היה לתפור. ביומיים הראשונים לא היו כאבים. אבל נהיתה דלקת בחניכיים במקום העקירה. ואז כאבים לקחתי 5 ימים אנטיביוטיקה זה לא מתקדם. החור פתוח. אני מנקה את המקום עם מלח . מה כדאי לעשות לתת זמן או שזה עתיד להסתבך יותר? הבור פתוח.

לנמרוד שלום רב, עקב הסיכון לזיהום, אני מציע כי תפנה למומחה בכירורגיית פה ולסת לצורך בדיקה והערכה לגבי הצורך בהוצאת השורש השבור שנותר בלסת. בהצלחה, ד”ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים