שאלת המשך להתקנת גשר בקדמיות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

28/07/2018 | 04:31 | מאת: שמואל

תודה על תשובתך. ברשותך, מה שמטריד אותי הוא פעולת "ניסור"וקיצור הקדמיות לגובה החניכיים והתקנת הגשר באותה ישיבה! (זה כמובן לאחר שקודם לכן נלקחו המידות) וזאת במקום לבצע את הדבר ההגיוני של עקירת השיניים תחילה ורק לאחר מכן להתקין הגשר? האם יכולות להיווצר כאן בעיות רפואיות ואסתטיות שהרי בכל זאת נותר חלק מהשיניים המקוצרות שיפריעו להתקנת הגשר ואף יוותר רווח לאחר העקירה המאוחרת. בתודה, שמואל.

לשמואל שלום רב, נכון. מידות לשיקום קבוע נלקחות לאחר עקירת שיניים ורק לאחר ריפוי סופי. השארת שיניים המיועדות לעקירה שקוצרו נעשית רק באופן זמני ועד עקירתן . אם לא כך הבנת מהרופא המטפל שלך, פנה אליו להבהרות. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים