מכתשית יבשה - אוכל שנתקע בפנים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

13/04/2018 | 20:01 | מאת: Yba

שלום, עברתי עקירה לפני כמה ימים והאבחנה על ידי הרופא שלי היא שיש לי מכתשית יבשה. מלבד הכאבים, כל ארוחה נתקע לי אוכל במכתשית שאני לא מצליחה להוציא בשום שטיפה. האם זה נורא? איך ניתן להוציא את האוכל מבלי לפגוע באיזור? לפחות במהלך סוף השבוע.

שלום רב, מעבר לאי הנוחות, בד"כ תהליך הריפוי מחייב סבלנות רבה. באם אי הנוחות מפריעה לתפקוד, יש לפנות לכירורג על מנת לסייע בסגירת איזור העקירה. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים