הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

03/11/2016 | 17:22 | מאת: גאיה

עברתי לפני כמה ימים הרמת סינוס ופתאום התחיל לי גם נזלת הגיוני שהניתוח גרם לזה? האם יש משהוא שניתן לייבש להקל על המצב כי גם פוחדת לנגב בינתיים משתמשת בטיפות מה עוד אפשר פוחדת שייעשה נזק למקום?

לגאיה שלום רב, פני מיידית לרופא השיניים שלך על מנת לברר את מקור התופעה. באם מדובר בזיהום בסינוס, יש להתחיל מיידית בנטילת אנטיביוטיקה רחבת טווח. בברכה, ד"ר אביטל מתן

03/11/2016 | 19:24 | מאת: גאיה

למרות שלוקחת אנטביוטיקה עדיחן יכול להיות. בכל מקרה אני אלך יש לי במילא ממש קרוב מאוד תור להוצאת התפרים.

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים